Kunststof kozijnen (PVC systeem)

 

Kwaliteit en onze samenwerking met top-merken, ondersteund door de laatste technologie en snufjes, zijn uw garantie.

   

 

    


Neem geen genoegen met kozijnen van lage kwaliteit
Het meerendeel van de Poolse kunststof kozijnen wordt op basis van de zg. “dunne” B-klasse geproduceerd, welke lagere kwaliteitsstandaarden hanteert. Spijtelijk genoeg, komt het inmiddels in Polen regelmatig voor dat dat de raamproducten van ogenschijnlijk Westerse producenten in feite de lage kwaliteit B-klasse voordeelkozijnen zijn. Het komt voor dat er, om meer kosten te drukken, er afbreuk wordt gedaan aan de kwaliteit. De producent probeert verder te bezuinigen op de materiaalkosten van een kozijn en vervangt ook de metalen elementen in een kozijn, waardoor het product ook zijn stevigheid verliest. Uiteindelijk is van het kozijnproduct niets meer over, en is dit wat we noemen: bijzonder slechte kwaliteit.

Onderzoek dat dit bevestigt werd door het Zwiczek Producentów instituut uitgevoerd, dit is de Poolse Associatie van Producenten, Leveranciers en Distribiteuren – van Ramen en Deuren. Het onderzoek liet zien dat zo’n 70 % van de onderzochte raamkozijnen niet eens de basis, de meest eenvoudige tests, kunnen doorstaan. Deze werden direct afgekeurd voor de consumentenmarkt.

Vetrex
Vetrex is een van de weinige Poolse bedrijven die A-klasse kozijnen produceert. Dit betekent dat onze kozijnen tegen de hoogste technische kwaliteitseisen worden geproduceerd. De technische standaard die wordt gehanteerd, is volgens de Poolse en Westeuropese standaarden, gewoon enorm hoog. Fenica is trots dit A-klasse kozijn te mogen verhandelen voor Vetrex. Fenica werkt samen met Vetrex, vanwege hun officiele dealerschap van Veka en Vetrex kozijnen en profielen.  

De kwaliteit, zoals deze werd vastgelegd volgens de Westeuropese kwaliteits- en productiestandaard van de kozijnen, worden door een certificaat gewaarborgd. Het prestigieuze Q-Zert certificaat dat wordt uitgegeven door het Raamkozijnen Technologisch Instituut (Window Technology Institute) in Rosenheim, Duitsland, en het Poolse VEKA RAL keurmerk. Deze zijn beiden een indicatie voor degelijkheid, kwaliteit, van de breedte van de kozijnvensterwanden en de duurzaamheid van de kozijnprofielen. Dit keurmerk verzekerd dat uw kozijn zich kan zich spiegelen aan de Westeuropese kwaliteitsstandaard voor kozijnen.

Nog voor dat u een beslissing neemt over het aanschaffen van een PVC kozijn of ander kunststofproduct. Willen we u benadrukken dat Fenica de beste kwaliteit kozijnen verkoopt en ze u met trots zullen vertellen over de klasse en kwaliteit van hun kozijnproducten. Laat u niet verleiden tot de aanschaf van een voordelig B-klasse raam. Daar krijgt u op termijn spijt van. Als een leverancier u niet de eerder genoemde certificaten kan tonen, dan weet u zeker dat u met dit lagere kwaliteit kozijn uiteindelijk zult duurkopen.

Herinner dat dit er kozijnen zijn waarmee u niet duurzaam kunt bouwen. Soms lijkt het merk nog zo sterk, als het niet gecertificeerd is, zoals onze Vetrex kozijnen, dan is het lage kwaliteit. Fenica is onze Nederlandse dealer van kwaliteitskozijnen, volgens Westeuropese normen.     

Al onze series kozijnen zijn tot stand gekomen met de samenwerking van een aantal a-klasse andere merken, namelijk VEKA, Roto en Press-Glas. De sublieme kwaliteit van onze Vetrex-producten is ons enige doel, tezamen met “kwaliteit, en kwaliteit zonder enig compromis”. Dit is het motto dat ons bedrijf al jaren drijft. Strenge kwaliteitsinspecties van onze kozijnen, die soms in extreme laboratoriumomstandigheden werden getest, zodat we snel konden inspelen op productiefoutjes, verzekeren u nu het béste kozijn en een uitstekende klantenservice van wereldklasse.  

Het is om de zorg voor al onze klanten dat we streven naar een betrouwbaar imago en degelijke vensterbekleding, zodat u van mooie ramen kunt genieten. Er is geen andere producent van kozijnen die zo zelfverkerd als wij kunnen stellen dat dit raamkozijnen van topkwaliteit zijn.

Dat het vandaag-de-dag belangrijk is, dat u uzelf vergewittigt van een goede kwaliteit kozijnen, dat is niet zonder reden. Er zijn steeds meer producenten die gewoon maar wat doen. Ze doen concessies aan de kwaliteit van het kozijn, omwille van hun winstbejag, terwijl Vetrex en Fenica hoog inzeten op vertrouwen. Vertrouwen dat wij vanzelf van u ontvangen als u eens de kozijnen van Vetrex heeft gehad. Wij representeren de wereldtop als het op kunststof kozijnen aankomt. Onze kozijnen worden volgens de laatste moderne inzichten geproduceerd. Vraag Fenica naar het aanbod.      

Dat onze kozijnen zijn uitgerust met de laatse technieken voor kozijnen zal Vetrex u demonstreren in de VIS, VIP en VIPZ raamkozijnen. Deze zijn allen voorzien van microventillatie. U als consument profiteert van de eenvoudige toegang tot fisse lucht, zonder dat u aan koude wordt blootgesteld. Om een appartement zo effectief mogelijk te doorluchten hebben we in deze kozijnen een speciaal kantel-regulatie mechaniek ingebracht. Door dit mechaniek stelt u uw raam in op de verschillende weersomstandigheden. Zo heeft u steeds toegang tot frisse lucht, waarvan is bewezen dat het essentieel is voor een goede gezondheid en een positief humeur. Al onze grotere kozijnen zijn met het anti-incorrect hangreep mechaniek en schuifraam tiller. Deze onderdelen verzekeren een goede bestendigheid, veiligheid en zijn duurzaam.     


Een kunststof kozijn lijkt wellicht een makkelijk obstakel voor een inbreker, maar het tegendeel is waar. Vetrex weet als geen ander hoe belangrijk inbraakwerend materiaal is voor hun kozijnen. Met als gevolg, dat onze VIS, VIP en VIPZ raamkozijnen zijn uitgevoerd met standaard twee inbraakwerende schroeven in het schuifsysteem. Deze zien eruit als een paddestoelenhoed en door hun bolle kop zijn ze moeilijk voor inbrekers. Een systeem dat zeer wordt gewaardeerd door clienten die hun dierbare spulletjes niet willen verliezen, of erger; oog-in-oog willen komen te staan met een inbreker.

Een raam dat de stempel goed wil verdienen moet ook goed bij hitte en koude kunnen isoleren. Met Vetrex kozijnen is dit meteen opgelost. De warmte blijft binnen en u zit lekker knus. In Vetrex kozijnen daarin wordt van Top Glass Ultra U=1,0 beglazing gebruik gemaakt. Hierin zijn kleine uitsparingen in het glazen frame eromheen aangebracht die helpen warmte te isoleren. Wel 4 keer meer dan de normale ramen! Al onze modern kozijntypen hebben, zelfs tot in het meest eenvoudige model, speciale versteviging in de tuimel- en schuifsystemen en in de geraamten, de frames. U bent verzekerd van een duurzaam kozijn. Dat niet alleen lang mee gaat en zeer bestendig is, maar ook uitstekend isoleert. Zo geniet u lang van een Vetrex-raamkozijn. Vraag Fenica, onze betrouwbare Nederlandse dealer, naar de mogelijkheden voor uw Vetrex-kozijn.

Steeds meer Nederlandse huizen worden met Vetrex-kozijnen gebouwd.

Dankzij Vetrex ondekt u snel hoe kozijnen uw woongenot  kunnen vergroten. Het gemak en de veiligheid zijn kerneigenschappen van onze kozijnen. Vraag Fenica om ons aanbod gebaseerd op “uitmuntende kwaliteit, tegen een betaalbare prijs”.

Klusbedrijf dat alles kan. Laag tarief