A-klasse profielen

Alleen VEKA is de top

Een betere en nieuwere generatie van kozijnprofielen werd op de markt geïntroduceerd, één die het mogelijk maakte de bouw van houten raamwerken sterker maakt en een beter gebruik maakt van pvc kwaliteiten en meer geavanceerde technologie.
Echter, onder de producenten van de nieuwe generatie kozijnen, heeft alleen VEKA in haar productaanbod profielen, welke uitsluitend gekwalificeerd kunnen worden als de hoogste klasse A (volgens PN-EN 12608). Het kunststof aan de buitenzijde van deze profielen is 3 mm dik, terwijl de breedte van de binnenste kamers ten minste 5 mm is. Dit zijn de belangrijkste waarden voor een optimale bescherming tegen kou en lawaai van een bewoner, tegelijkertijd bieden ze het profiel haar stabiliteit en duurzaamheid. Profielen met dunnere elementen kunnen worden onderverdeeld in de lagere C en B klassen. Deze zijn slechter bestand tegen weerstand en grote schade en ze zijn bijvoorbeeld veel gevoeliger voor scheurvorming in de hoeken.
Helaas is het controleren van de klasse van de kozijnprofielen die in een venster aanwezig zijn moeilijk. Alleen VEKA profielen garanderen klasse A kozijnen en deuren. VEKA produceert eenvoudigweg geen lagere klasse profielen.

Kies verstandig
Venster houtwerk en kunststof kozijnen zijn producten waarvoor een zeer lange levensduur is gewenst. Meestal wordt het gekocht met de intentie voor 30-40 jaar, en de vervanging ervan omvat serieuze renovatiewerkzaamheden. Er is dan geen plaats voor fouten en correcties met een dergelijke investering. De keuze moet worden gemaakt voor eens en voor altijd. Niettemin, de keuze van de beste raamkozijnen is een ingewikkeld karwei, zelfs voor specialisten. De investeerder komt maar al te vaak zeer moeilijke stukjes informatie tegen, die slecht zijn te interpeteren. Moeilijk te controleren, of de informatie in tegenspraak is met elkaar of is het product onvergelijkbaar met bijvoorbeeld de positieve en negatieve kanten van andere verschillende systemen. Een aanzienlijk deel van de informatie heeft een marketing karakter en kan soms doelbewust op een dwaalspoor zetten. Bovendien is het controleren van de kwaliteiten die in een venster geproduceerd vrijwel onmogelijk. Hoe dan om te gaan dan met de situatie?

Zorg voor zekerheid
Er is een manier om het kaf van het koren te scheiden bij het kiezen van een goed kozijn. Kies een producent waarvan alle systemen worden beschouwd als de hoogste klasse A, op basis van onderzoek door een gerenommeerd wetenschappelijk instituut en volgens de NEN-EN 12608 regelgeving. De enige Poolse producent in dit criterium is VEKA dat is gecertificeerd door het RAL Deutsches Institut für Gütesicherung und Kennzeichnung. Door het kiezen van een VEKA kozijn kunt u er zeker van zijn – dit is A-klasse!

Beschikken over de A-klasse
A-klasse raamprofielen worden door de breedte van de profielwanden gekenmerkt, deze heeft breedte van ten minste 3 mm en de breedte van de binnenste kamers van meer dan 5 mm. De samenstelling vereist het gebruik van 10% PVC, wat meer is dan de productie van klasse B profielen. Deze belangrijke waarden vezekeren u van de volgende voordelen:
• Lage gevoeligheid voor schade. De dikke muren van VEKA profielen garanderen sterke hoeken en verbindingen. Dit voorkomt dat het kozijn bij de lasnaden scheurt. De duurzaamheid van de hoeken die u van Fenica afneemt, die overtreffen de kwaliteit van klasse B-en C-profielen. De Fenica kozijnen zijn gebouwd op duurzaamheid.
• Hoge stabiliteit. Klasse A VEKA profielen dragen bij tot de toename van frames en sjerp stabiliteit voor zover buigen en draaien betreft (Vooral met betrekking tot de grotere). De VEKA-profielen van Fenica zijn bestand tegen het uittrekken van schroeven waarmee de hardware (het vensterbeslag) is bevestigd. Dat is een voordeel van 20 % ten opzichte van B-klasse profielen, die dus minder garantie tegen inbraak geven.
• Uitstekende bestendigheid tegen temperatuurwisselingen. Het is essentieel in ons klimaat, waarin de dagelijkse temperatuurschommelingen kan erg groot zijn. Laten we eens analyseren het vroege voorjaar. Temperatuur 's nachts is onder nul (-2 ° C) en op een zonnige dag is bereikt 16 ° C. Tijdens deze enkele uren tussen de ochtend en middag heeft een kozijn heel veel energie en krachten te verwerken. Het profiel zet uit. Als de schemering valt, wordt het proces omgekeerd. Het raamprofielen koelt en krimpt in een korte tijd. Grote spanningen worden, vooral op de hoeken, uitgeoefend. De solide profielwanden van alle VEKA kozijnen en deuren bieden een uitstekende stevigheid, met sterke hoekverbindingen, zonder gevaar voor scheurvorming.
• Uitstekende akoestische isolatie parameteres. A-klasse profielen van VEKA betekenen ook groter akoestisch comfort door het effectief weg laten sterven van lawaai van buiten.

Klusbedrijf dat alles kan. Laag tarief