Bouwbedrijf

Bouwbedrijf in Rotterdam. Voor kozijnen, timmer- en ander kluswerk.

Timmerman Rotterdam, Timmerman Fenica. Timmerwerk en stucadoor. Timmerkarwei Rotterdam. Renovatie kozijnen. Houtbewerking. Gereedschap. Zagen. Welkom op de website van Timmerman Rotterdam Fenica. Klussenbedrijf. Een kamerscheiding. Vervangen kozijn. Kozijn vervangen. Een oude deur restaureren. Renovatie. Vensterbank. Balkondeuren. Maatwerk. Onderhoud en verbouwing. PEX leidingen.

Professioneel timmerwerk door Fenica
Timmerbedrijf Fenica is een klusbedrijf dat werkt met vakmensen met ruim 15 jaar ervaring. Wij verzorgen iedere klus in en om uw huis. Maar ook voor winkelinterieur en maatwerk voor bedrijven daarvoor kunt u bij Fenica terecht. Van plan tot uitvoering, vakkundige timmerlieden staan voor u klaar. Ze gaan vakkundig te werk voor grote en voor kleine klussen voor een standaard vast laag bedrag per klus. Neem contact met Fenica op, wij kunnen al dezelfde week werk bij u komen opnemen. Werknemers van Fenica ruimen hun troep weer op, roken niet en vallen u niet lastig met muziek.
Wij spreken de Nederlandse taal.

Betrouwbaar en voordelig Nederlands klusbedrijf Fenica

Een offerte
Als u een offerte op maat wilt aanvragen, kunt u ons een email sturen via info@fenica.nl. U krijgt dan spoedig een prijsopgave. Ook voor al uw andere vragen staan wij graag tot uw dienst. Vermeld in uw aanvraag ook de plaats van de werkzaamheden.

Renovatie en onderhoud.
Het belang van goed onderhoud is van grote waarde voor uw woning. Fenica is een bouwbedrijf dat onderhoudswerkzaamheden, bouwprojecten en klussen uitvoert voor particuliere opdrachtgevers. Woningverbetering, renovatie of groot onderhoud. Fenica doet houtreparaties en heeft ervaring met de renovatie van oude panden. Professioneel verzorgen onze vakmensen ouderwets leemstucen en werken met massief stenen (marmeren) vloeren. Gespecialiseerd in de grotere verbouwingen en renovaties, bijvoorbeeld bij de aan- of verkoop van een oud huis volledig renoveren en helemaal strak als nieuw opleveren.

Een wand plaatsen, een kozijn vervangen, éénvoudig een kast van IKEA laten inbouwen?
De vakmensen van Fenica doen ook een kleine klus voor een vast laag bedrag per karwei. Zo ook, het moderniseren van uw huidige interieur, een woninguitbreiding of het vernieuwen van badkamer of keuken, een kast, sanitair of een douchecabine van uw Gamma die u niet zelf in elkaar wilt zetten? Ook voor het plaatsen van wanden, stukadoren, isolatie en systeem-plafonds.

PEX leidingen
Fenica maakt gebruik van PEX buizen en leidingen. PEX buizen zijn flexibel en zijn uitermate geschikt voor het aanleggen van elektriciteitsbedrading, waterafvoer, verwarming, riolering en gas. Dit materiaal is langzamerhand een betrouwbaar en goedkoop alternatief voor het dure koper en het inflexibele PVC geworden. Door van de flexibele PEX materialen gebruik te maken, werkt Fenica zeer efficient. Onze vakmensen zijn sneller en werken voordeliger in vergelijking met andere klusbedrijven.

Timmerwerk van Fenica eens bekijken?
De timmerwerk-galerij laat onze referenties van recente timmerwerk klussen zien. Diverse recente klussen en bouwprojecten van Fenica staan op de klussengalerij-pagina verzameld.

 

Eikenhout ligt klaar om op maat te worden gezaagd Het eikenhout is tot een plank gezaagd en klaar voor de frees Een verrot paneel van een voordeur wordt nauwkeurig nagemaakt op de freesmachine

 Eikenhout ligt klaar om op maat te worden gezaagd

Het eikenhout is tot een plank gezaagd en klaar voor de frees

Een verrot paneel van een voordeur wordt nauwkeurig nagemaakt op de freesmachine 

 

Bekijk de galerij voor meer referenties van ons werk.

Klusbedrijf dat alles kan. Laag tarief