Fenica is leverancier van Vetrex-kozijnen en deuren

Vetrex-kozijnen, systemen en profielen
Sinds 1997 is Vetrex één van de toonaangevende bedrijven die PVC ramen (kunststof ramen) produceert. De klanten zijn niet alleen kleine, middelgrote en grote ondernemingen, maar ook openbare instellingen en individuele cliënten. De jarenlange praktijk ervaring levert een positieve bijdrage aan het ontwerpen en implementeren van optimale oplossingen die aangepast zijn aan de klanten hun specifieke eisen.

Fenica is officieel leverancier van dit Top-merk!
Fenica is betrouwbaar partner van Vetrex-kozijnen en werkt professioneel met dit A-merk samen om uw kozijnwens te vervullen. Onze zorgvuldige keuze van technologische oplossingen zorgt voor een hoog niveau van veiligheid en betrouwbaarheid van onze PVC ramen. Wij van Fenica hebben nu unieke mogelijkheden binnen ons bereik door het delen van de intellectuele en technologische mogelijkheden met de Vetrex-partner, en de ruime kennis en ervaring van onze eigen medewerkers.

VEKA-profielen, Roto-hardware en Press-Glas beglazing
De kunststof kozijnen die u door Fenica laat plaatsen worden daarbij geproduceerd op basis van de nuttige samenwerking met meer toonaangevende ondernemingen als PCV VEKA profielen, Roto hardware en Press-Glas beglazing. Strenge controle van onze producten, laboratoriumtests in extreme omstandigheden en de onmiddellijke reactie op storingen zorgen voor de hoogste kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Met Fenica bent u zeker van een hoge kwaliteit kozijn.

Onze PCV ramen (kunststof kozijnen) zal u toestaan om de eigenschappen van comfort en veiligheid te ontdekken. We vormen ons aanbod op basis van het fundamentele idee - "compromisloze kwaliteit tegen een redelijke prijs".

 

          

Klusbedrijf dat alles kan. Laag tarief