Energiebesparend

Energiebesparend 

Door het plaatsen van Vetrex kozijnen door Fenica wordt verlies van warmte-energie beperkt. De isolerende werking van de Vetrex kozijnen is optimaal. Dankzij de multikamersystemen in de verschillende kozijnprofielen in combinatie met het dubbelglas is warmteverlies tot een minimum teruggedrongen. Uw besparing op stookkosten kan tot wel 50 % oplopen. U bespaart dus door uw oude ramen te vervangen!

 

Een raam dat de stempel goed wil verdienen moet ook goed bij hitte en koude kunnen isoleren. Met Vetrex kozijnen is dit meteen opgelost. De warmte blijft binnen en u zit lekker knus. In Vetrex kozijnen daarin wordt van Top Glass Ultra U=1,0 beglazing gebruik gemaakt. Hierin zijn kleine uitsparingen in het glazen frame eromheen aangebracht die helpen warmte te isoleren. Wel 4 keer meer dan de normale ramen! Al onze modern kozijntypen hebben, zelfs tot in het meest eenvoudige model, speciale versteviging in de tuimel- en schuifsystemen en in de geraamten, de frames. U bent verzekerd van een duurzaam kozijn. Dat niet alleen lang mee gaat en zeer bestendig is, maar ook uitstekend isoleert. Zo geniet u lang van een Vetrex-raamkozijn. Vraag Fenica, onze betrouwbare Nederlandse dealer, naar de mogelijkheden voor uw Vetrex-kozijn.Veiligheid

Inbraakwerend

Een kunststof kozijn lijkt wellicht een makkelijk obstakel voor een inbreker, maar het tegendeel is waar. Vetrex weet als geen ander hoe belangrijk inbraakwerend materiaal is voor hun kozijnen. Om verzekering tegen inbraak te verbeteren, bepaalt u zelf het juiste niveau van inbraakpreventie van het kozijn. Met als gevolg, dat onze VIS, VIP en VIPZ raamkozijnen zijn uitgevoerd met standaard twee inbraakwerende schroeven in het schuifsysteem, die zien eruit als een paddestoelenhoed en door hun bolle kop moeilijk zijn voor inbrekers. Verder is het belangrijk dat de kozijnklemmen op het staal worden geschroefd, wat voor meer stevigheid zorgt door het aanbrengen van vier moeren. Het niveau van anti-inbraak kunt u zelf bepalen. Helemaal gerust bent u straks als u ook speciale kozijnen uit het veiligheidscatagorie kiest dat het best bij uw situatie past. Een systeem dat zeer wordt gewaardeerd door clienten die hun dierbare spulletjes niet willen verliezen, of oog-in-oog willen komen te staan met een inbreker.

Vertel Fenica uw veiligheidswensen en wij vertellen u over alle mogelijkheden.

 

Klusbedrijf dat alles kan. Laag tarief