Kozijnprofielen van Veka, Roto en Vetrex

 

De kozijnen van Fenica van een uitmuntende kwaliteit. Fenica gebruikt de profielen Veka. De profielen van Veka zijn qua kwaliteit en isolatietechnische eigenschappen te klasseren in het top-segment. Ook werken wij met het beslag van Roto. Dit vensterbeslag is intelligent, duurzaam en staat technisch aan de top omdat het van zeer goede kwaliteit is en altijd een oplossing biedt naar uw wens. Wellicht heeft u al eens gehoord van dit A-merk Roto voor kozijnen. Innovatieve oplossingen voor vensters, deuren, dakramen en zonnesystemen zijn het handelsmerk van Roto.

Samen met deze betrouwbare partners en grote namen in kozijnen en dakramen, zorgen we dat het product aan de verwachtingen van al onze klanten voldoet. We bieden daarbij een uitstekende service. Fenica plaatst kozijnen die zijn voorzien van de beste thermische en geluidsisolatie parameters, dit garandeert warmte isolatie en bescherming tegen geluidshinder. Behalve een goede kwaliteit raam, zorgen wij ervoor dat de kozijnen overeenkomen met uw individuele smaak en interieur.

 

Doorsnedes kozijnprofielen                                     Dwarsdoorsnede kozijnprofiel
Doorsnedes kozijnprofielen                                     Dwarsdoorsnede kozijnprofiel  


Energiebesparend

Door het plaatsen Fenica kozijnen wordt verlies van warmte-energie beperkt. De isolerende werking van de kozijnen is optimaal. De multi-kamersystemen in combinatie met het dubbelglas is warmteverlies tot een minimum teruggedrongen. Uw besparing op stookkosten kan tot wel 50 % oplopen. U bespaart door uw oude ramen te vervangen!

 

Veiligheid

Inbraakwerend

Om verzekering tegen inbraak te verbeteren, bepaalt u zelf het juiste niveau van inbraakpreventie van het kozijn. We gebruiken speciale bouten met bolle koppen tegen kraken. Het is belangrijk dat de kozijnklemmen op het staal worden geschroefd, wat voor meer stevigheid zorgt door het aanbrengen van vier moeren. Het niveau van anti-inbraak is dan afhankelijk van het aantal 'bolkoppen' dat wordt gebruikt. Helemaal gerust bent u straks als u ook speciale kozijnen uit het veiligheidscatagorie kiest dat het best bij uw situatie past. Vertel Fenica uw veiligheidswensen en wij vertellen u over alle mogelijkheden.

Klusbedrijf dat alles kan. Laag tarief