Kwaliteitskozijnen

Voor dat u een nieuw kozijn of deur aanschaft:

Fenica levert een A-merk kozijn van VEKA
Elk VEKA profiel is klasse A. Het is de hoogste klasse. De buitenste profielwanden zijn 3 mm dik, terwijl de binnenste kamers zijn minimaal 5 mm breed zijn. Dit is belangerijk, want profielen met dunnere kozijnstructuur behoren tot lagere klassen B en C en bieden de bewoner slechte bescherming tegen kou en lawaai. Kozijnen zijn niet zo stabiel als ze dunner zijn. Kies daarom voor kwaliteitskozijnen. Bij Fenica weet u waaraan u toe bent. Wij zorgen dat u kwaliteitskozijn of deur krijgt waar u jaren lang van geniet.  

Een kozijn dat al geproduceerd is, hierin is er geen mogelijkheid om de klasse van het profiel te controleren, dat zie je maar moeilijk aan de buitenkant van het kozijn. Alleen VEKA ramen garanderen de beste kwaliteit kozijn. Fenica is officieel partner van dit topmerk uit Polen. VEKA Polen is de enige producent op de markt die zijn producten produceert alleen in de hoogste klasse! 

De PVC-profielen zijn veilig voor de volksgezondheid
VEKA profielen worden gemaakt van gehard polyvinyl chloride (PVC). Dit materiaal behoort tot de oudste, meest bekende en geanalyseerd kunststoffen. Het bestaat uit rauwe PVC en vele andere stoffen, waaronder de belangrijkste zijn:

• Titanium dioxide - zeer goed, zeer duurzaam, wit pigment.
• Krijt, d.w.z. calciumcarbonaat - een materiaal met toenemende stijfheid en goede isolatie.
• Stabilisatoren voorkomen van thermische schade PVC tijdens de verwerking en het gebruik alsmede schade als gevolg van weersomstandigheden, in het bijzonder als gevolg van UV-straling. De extra stoffen hebben een groot belang voor het waarborgen van voldoende profielen verouderingsbestendigheid. De stabilisatoren zijn niets anders dan de verschillende typen metaalzouten. In deze groep zijn er gecontroleerd en 40 jaar geleden geanalyseerd op lood en tin zouten getest. Alleen calcium en zink zouten zijn gebruikt.
• Pigmenten, zoals roet en andere organische stoffen.

Alle componenten zijn ongewoon sterk chemisch aangesloten en hebben geen negatieve invloed op de menselijke gezondheid. Daarom PVC is uitstekend in het maken van veel producten die betrouwbaar moeten zijn. Typische producten gemaakt van PVC-, afgezien van ramen en deuren - zijn waterleiding, vloerbedekking, pillen containers, bloedzakjes en infuus leidingen, meubels randen, wallpapers.

Voor VEKA profielen worden productiematerialen van de hoogste kwaliteit gebruikt. Alleen de beste en gerenommeerde bedrijven op het technische en chemische terrein voor de PVC en de benodige extra eenheden. Experimenten worden uitgevoerd in professionele laboratoria. De klant krijgt zo een gecontroleerd product, dat volkomen veilig is.

Gekeurde en gecertificeerde kozijnen – onafhankelijk gecontroleerd
Voor de jaren instellingen die gespecialiseerd zijn in de chemie en de bouw zijn het beoordelen van de kwaliteit van de profielen. Op basis van de strenge keuringen die afgifte van de verklaringen en certificaten uitsluitend de beste producten. Tegenwoordig moet men meer zorgvuldig te controleren of deze documenten zijn uitgegeven door onafhankelijke staatsinstellingen. Het is vaker het geval dat de verklaringen zijn slechts een marketing truc bedacht door de zeer producenten. Dergelijke "marketing certificaten" zeer vaak betrekking op het ontbreken van veiligheidscertificaten. Het is dus essentieel om ramen van een veilige profielen te zoeken, het bezit van attesten uitgegeven door onafhankelijke staatsinstellingen. Alleen profielen met de volgende verklaringen en certificaten te garanderen optimaal gebruik de veiligheid.

Dit is de lijst van verklaringen en certificaten, die profielen die betrouwbaar en veilig zijn zouden moeten hebben. Gedaan door onafhankelijke staatsinstellingen, zoals:

• Technische afgegeven door Building Research Institute (ITB) - garanderen de betrouwbaarheid van de constructie.
• Hygiënisch verklaring van Nationaal Instituut voor Hygiëne - het garandeert een veilig gebruik, niet schadelijk voor de gezondheid.
• Brand-preventie test - het garandeert de veiligheid tijdens een brand.
• RAL-keurmerk - het garandeert altijd dezelfde uitstekende kwaliteit van producten.
• Profiel klasse. De hoogste klasse A. Je moet vragen om een ??schriftelijke bevestiging voor een profiel dat wordt gebruikt in een vensterkozijn.
• VEKA kozijnen hebben alle verklaringen en certificaten, zowel die geldig zijn in Nederland, maar ook extra, die in de Europese Unie geldig zijn. We inspecteren onze producten meermaals, omdat de veiligheid van de consument en de degelijkheid van het kozijn voor ons essentieel is.

VEKA erkend over de hele wereld!
VEKA is een top keurmerk erkend over de hele wereld. Profielen geproduceerd in Skierniewice voldoen aan de meest beperkende regelgeving. Ze zijn van exact dezelfde kwaliteit als die geproduceerd in Duitsland, Spanje, Denemarken of in vele andere Europese landen en in de wereld. De fabriek in Polen bestaat maar liefst 12 jaar. Er zijn meer dan 200 medewerkers, en VEKA is nog steeds in ontwikkeling. Dit betekent dat miljoenen klanten vertrouwen in VEKA. Waarom? Omdat klanten ons altijd om advies kunnen vragen, want onze investeringen dwingen ons om de productie van de hoogste kwaliteit. Fenica is officieel distributeur van VEKA-profielen in Nederland.

Denk ecologisch
VEKA raamkozijnen en deuren voldoen aan alle ecologische normen. Ze worden gebruikt in ziekenhuizen, scholen en tal van andere openbare gebouwen en ze zijn veilig. Ze hebben alle verplichte en niet verplichte verklaringen.

Hoe kun je een goede raamkozijn herkennen? Vraag hiernaar:

• RAL-keurmerk - uitgegeven door Stowarzyszenie ds. Jakokci Systemów Okiennych z Tworzywa Sztucznego.
• Klasse A - afgegeven aan profielen volgens de RAL-regelgeving.
• ITB Technische goedkeuringen - uitgegeven door Building Research Institute (ITB).
• Hygiënisch verklaringen door PZH - uitgegeven door Nationaal Instituut voor Hygiëne (PZH)
• Brand-preventie attest - uitgegeven door Wetenschappelijk en Research Centre for Fire Protection
• ISO 9001: 2000 certificaat uitgegeven door Deutsche Gesellschaft zur Zertifizierung von Managementsystemen DQS GmbH

Alleen kozijnen die over al deze documenten kunnen beschikken zijn echt veilig!

FENICA is trots leverancier te zijn.

 

Klusbedrijf dat alles kan. Laag tarief