Over Vetrex

Sinds 1997 is Vetrex één van de leidende bedrijven in de top van Poolse PVC raamkozijn- en deurbedekkingsfabrikanten. Vetrex levert/produceert voor grote bedrijven en de MKB-sector, aan openbare instellingen, maar rekent ook de individuele consument tot zijn clientèle.

Ze hebben een uniek potentieel en kunnen beschikken over een aanzienlijke kennis en technologie, alsmede de ervaring en opleiding van hun gekwalificeerde personeel. Er werken vandaag-de-dag al zo’n 400 medwewerkers bij Vetrex.

Het bedrijf is gevestigd in het Pomeraniaanse, speciaal daarvoor aangewezen Economische District in Rokitki in de buurt van Tczew in Polen. Waar op een oppervlakte van 3,5 hectare een moderne productiefacaliteit werd gebouwd en waar dagelijks 5.000 raamkozijnen per dag worden geproduceerd. 

 

Ze hebben een breed assortiment van producten beschikbaar. Een assortiment waar iedereen een product naar zijn/haar keuze vindt, ongeacht de eisen en het beschikbare budget. Een aanzienlijk deel van de Vetrex-producten zijn voor de export bestemd.

Door de geruime ervaring in het vakgebied bieden ze een groot voordeel. Ze in staat zijn voor iedereen een passende oplossing te ontwerpen en te ontwikkelen, volledig afgestemd op de wensen van hun clienten. Fenica, is officieel distributeur van Vetrex-producten. Wij zorgen ervoor dat, in samenwerking met deze top-producten, al uw speciefieke wensen worden vervuld. De oplossing van uw kozijnvraag wordt eenvoudig dankzij de vele mogelijkheden die Vetrex en Fenica samen kunnen bieden. U bent straks verzekerd van een hoge kwaliteit vakwerk met een hoge betrouwbaarheid, veiligheids- en degelijkheidsgraad van uw nieuwe kunststof kozijn.

Vetrex werkt samen met andere grote namen in de internationale kozijnenbranche. Zo zijn onder meer de leveranciers van technische onderdelen: Veka, Roto en Press-Glas. De certificaten die aan deze bedrijven werden toegekend, zijn de erkenning voor het vakwerk dat al deze bedrijven leveren en hooghouden, tevens dezelfde standaard zijn voor alle Vetrex en Fenica-partners. De certificaten die deze bedrijven ontvingen zijn het bewijs dat ze garant staan voor een hoge kwaliteit en hun producten en diensten van zeer hoge kwaliteit zijn. 

Onderscheiden A-merk kozijnen
Beloond voor de hoge kwaliteit van hun producten en degelijke bedrijfsvoering werd Vetrex met de “Gazela Biznesu” (2003-2008) prijs, en enkele andere prijzen meer in 2005. Ook het vernoemen waard is de prijs welke Vetrex in 2005 ontving van het "Forum Bran owe" voor de bovenmatige dynamiek in vensterbeslag en kozijnen. En het "POLSKI SUKCES 2005" een Poolse competitie waarin bedrijven worden geprezen om hun behaalde economische successen en worden geëerd voor deze verdienstelijkheid als de speciale trots van het Ministerie van Economische Zaken. 2006 was ook een jaar met prijzen voor Vetrex. Hierin werden hun producten en naam voorgoed gevestigd. VETREX won namelijk "Lider Rynku 2006" (voor het beste product: Vetrex Ideal Softline en Vetrex Ideal Perfectline ramen), en ook "HIT 2006" vanwege de uitstekende kwaliteit van raam- en deurbekleding. Afgezien hiervan, won het bedrijf "Przedsi biorstwo Fair Play" in 2007 en de "Diamenty Forbesa" prijs, welke worden toegekend aan Poolse bedrijven die het snelst hun marktwaarde hebben zien groeien. In 2007 behaalde de organisatie ook de tweede plaats in de "Orly Polskiego Budownictwa" en "Solidna Firma 2007" competitie.

Fenica is officieel distributeur van Vetrex-producten in Nederland. 
Fenica levert raamkozijnen van een uitmuntende kwaliteit. Van Vetrex, een A-klasse merk uit Polen dat meermaals is onderscheiden. Wij zorgen dat het kozijn aan de verwachtingen van al onze klanten voldoet en bieden daarbij een uitstekende service. Fenica plaatst kozijnen die zijn voorzien van de beste thermische en geluidsisolatie parameters, dit garandeert warmte isolatie en bescherming tegen geluidshinder. Behalve een goede kwaliteit raam, zorgen wij ervoor dat de kozijnen overeenkomen met uw individuele smaak en interieur.

 

Klusbedrijf dat alles kan. Laag tarief